WHO WE ARE?

Spyder Wheelz is ambitieuze organisatie die heel anders naar mobiliteit kijkt. Gedurende de eerste drie jaar van ons bestaan hebben wij veel tevreden klanten in de evenementen-en verhuurbranche zoals vrijwel alle Nederlandse A‐label vakantieparken en hotelketens. Onze stoere en duurzame elektrische e‐choppers zijn een ideale investering als milieuvriendelijk alternatief met een interessant verdienmodel in de reeds bestaande assortimenten van de verhuur‐ en evenementenbedrijven.

Wij richten ons op de verkoop en full‐service verhuur van elektrische voertuigen voor recreatieve, toeristische en promotionele doeleinden. Voor bedrijven die haar klanten een bijzondere, populaire en milieuvriendelijke ervaring willen aanbieden.

GOALS

Spyder Wheelz wil haar marktleidende positie in Nederland in zowel verkopen als het ‘in consignatie plaatsen’ van haar e‐choppers verder uitbouwen en haar Europese ambities verwezenlijken. Een leidende rol blijven spelen op het gebied van veilige en innovatieve elektrisch aangedreven choppers en andere tweewielers met een hoge fun & wow factor. Een voortdurende innovatie, constante observatie van nieuwe trends en verhoogde productiviteit op alle gebieden zorgen voor ons succes op lange termijn.

MISSIE

Alles wat we doen is uitsluitend gericht op het succes van onze klanten en onze concepten. Wij geloven dat zaken alleen tussen mensen worden gedaan. Een principe dat niet alleen in het verleden maar ook in de toekomst voor ons van het allergrootste belang zal zijn. Daarom behandelen we al onze klanten hoffelijk, vriendelijk en met de grootste waardering. Onze klanten moeten zich bij ons altijd op hun gemak voelen en volledig ontzorgd worden.

ARE YOU READY TO RIDE WITH US?