RIDE WITH US!

Als pionier in de e-chopper markt heeft Patrick de Wit Spyder Wheelz in december 2017 opgericht. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot de e-chopper marktleider van Nederland. Zowel in B2B verkoop als het in consignatie plaatsen op vakantieparken en bij hotels.

Onze stoere en duurzame elektrische choppers zijn een ideale investering als groen en uniek alternatief op bestaande verhuurproducten zoals de Solex. Neem tevens in ogenschouw dat nieuwe brom- en snorfietsen volgens het Klimaatakkoord vanaf 2025 alleen nog maar elektrisch te zijn aangedreven en je komt al snel uit bij de hoogwaardige Spyder Wheelz producten.

Met een hoofdkantoor in Bodegraven, een eigen verhuurpunten en winkels in Zandvoort, Apeldoorn, Alphen aan de Rijn, Goes en diverse Service Partners bedienen wij een landelijk dekkend netwerk. Spyder Wheelz gaat vanaf 2021 haar businessmodel ook in andere Europese landen uitrollen met als doel Europees e-chopper marktleider te worden.

MISSIE

Alles wat we doen is uitsluitend gericht op het succes van onze klanten en onze concepten. Wij geloven dat zaken alleen tussen mensen wordt gedaan. Een principe dat niet alleen in het verleden maar ook in de toekomst voor ons van het allergrootste belang zal zijn. Daarom behandelen we al onze klanten hoffelijk, vriendelijk en met de grootste waardering. Onze klanten moeten zich bij ons altijd op hun gemak voelen.

Spyder Wheelz wil haar markt leidende positie in Nederland in zowel verkopen als het ‘in consignatie plaatsen’ van haar e-choppers verder uitbouwen en haar Europese ambities verwezenlijken. De toegepaste strategie en het behaalde succes in Nederland bieden buitenlandse distributeurs een “proven copy-paste” model.

Spyder Wheelz is een jonge vooruitstrevende en innovatieve organisatie die is gespecialiseerd in de productie en verkoop van elektrische en duurzame voertuigen.

Visie

Verscheidene jaren geleden heeft Patrick de Wit belangrijke vragen gesteld met betrekking tot duurzame mobiliteit: (a) Wat is onze business; (b) Wat zal het zijn en; (c) Wat zou het moeten zijn? Deze drie vragen, hoewel eenvoudig geformuleerd, zijn in werkelijkheid de meest fundamentele vragen die een organisatie zichzelf kan stellen. De antwoorden zijn gebaseerd op de analyse van de onderliggende behoeften van de samenleving waaraan een organisatie dient te voldoen. De bevrediging van die behoefte is dan het bedrijf van de organisatie.

Spyder Wheelz zal de grenzen van design en technologie van unieke elektrische voertuigen voor met name de Leisure Markt blijven verleggen. Spyder Wheelz staat voor voertuig innovatie met een hoge Fun & Wow factor en het ontwikkelen van (onbemande) station-based verhuur oplossingen. Voortdurende verdere ontwikkeling, constante observatie van nieuwe trends en verhoogde productiviteit op alle gebieden zorgen voor ons succes op de lange termijn.

ARE YOU READY TO RIDE WITH US?