ALGEMENE VRAGEN

Op deze pagina vind je het antwoord op de meest gestelde vragen, onderverdeeld in een aantal categorieën. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

  1. Selecteer in het navigatiemenu “BOEK NU” en kies de activiteit die je wilt boeken.
  2. Selecteer een voertuig waarmee u wilt gaan touren en klik op druk op reserveren.
  3. Selecteer een datum en kies een datum in de kalender. Kies vervolgens de gewenste starttijd en het aantal personen met wie u gaat touren. Klik op “Boek nu”.
  4. Kies voor Ga Verder of Voeg een extra voertuig toe.
  5. Vul jouw NAW gegevens in en vink het vakje “Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden” aan klik op “Doorgaan naar betaling”.
  6. Rond de bestelling door uw betaling online te betalen via iDeal.

Ons boeking en reserverings platform is realtime en u kunt dus direkt reserveren. Het is echter nog fijner als je de boeking minstens een week van tevoren kunt plaatsen.

Indien je met meer dan 19 personen wilt reserveren kun je via een offerte jouw aanvraag indienen. Wij nemen dan contact met je op om de reservering te begeleiden.

Het is inderdaad mogelijk om de datum van uw boeking te wijzigen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@spyderrent-event.nl zodat wij dit voor u in orde kunnen maken. Voor groepen groter dan 8 personen kunt u dit tot uiterlijk 3 dagen van tevoren tot 17:00 uur doorgeven en voor groepen kleiner dan 8 personen is dit tot 17:00 uur de voorafgaande dag mogelijk.

Na het afronden van de boeking voor een reservering, ontvang je een bevestigingsmail. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan je spam. Nog geen e-mail? Geen paniek en contacteer ons via email (info@spyderrent-event.nl) of telefonisch (+31 (0) 88 – 633 20 90).

Wij hebben ervoor gekozen om alle betalingen via internetbankieren te verwerken. Als je geen internetbankieren hebt of hier geen gebruik van wilt maken, dan kun je hopelijk iemand vinden die dit voor jou kan doen. Voor bedrijven maken we een uitzondering: zij kunnen per factuur betalen.

Dit is uiteraard mogelijk, maar hiervoor betaal je wel een toeslag (prijs varieert per regio).

Maar natuurlijk, dit is geen enkel probleem. We gaan met veel plezier met jullie wensen aan de slag voor een onvergetelijke dag! Vul ons contact formulier in en we nemen dan spoedig contact met je op, om een prachtig voorstel voor een onvergetelijk dag uit te werken.

Alle activiteiten van Spyder Rent & Event worden begeleid door professionele medewerkers op locatie. U krijgt een volledige uitleg over het verhuurvoertuig of de activiteit die u heeft geboekt.

Onze medewerkers op locatie geven u bij vertrek een persoonlijk mobiel telefoonnummer mee waardoor wij u direkt te woord kunnen staan en indien nodig kunnen ophalen op de gestrande locatie. Bij groepsuitjes of maatwerk is er altijd een persoon “stand-by” in geval van pech of hulp onderweg.

ARE YOU READY TO RIDE WITH US?