ARRANGEMENTEN

Wij kunnen op aanvraag verschillende maatwerk arrangementen voor jong & oud, individuele verhuur, familie & groepsuitjes of groepen van meer dan 100 mensen aanbieden.

  • Bedrijfsuitjes
  • Teambuilding of vergaderingen
  • Familiedag of vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje of evenement, geen probleem!

Als het plannen van je bedrijfsuitje eerder een lastige klus dan een voorrecht lijkt, is het tijd om samen met onze event manager nieuwe ideeën op te doen voor een topuitje. Het juiste bedrijfsuitje werpt op de lange termijn haar vruchten af. Bedrijfsuitjes bieden namelijk meer dan alleen een dag vol vermaak; ze bieden spelenderwijs langetermijnvoordelen. Beter teamwerk bijvoorbeeld, werknemers veranderen in collega’s doordat zij van achter hun bureau stappen en de interactie aangaan met collega’s waarmee ze gewoonlijk niet samenwerken. Medewerkers functioneren het best als zij deel uitmaken van een sterk en een goed samenwerkend team.

Spyder Rent & Event biedt boeiende en duurzame bedrijfsevenementen die variëren van excursies van een halve of een hele dag. Iedere activiteit is door onze lokale partner in de regio samengesteld. Wij kunnen helpen bij het organiseren van bedrijfuitjes voor teambuilding, zakelijke evenementen of familie uitjes. Onze tours combineren prachtige landschappen en zeegezichten met aanvullende activiteit om sterkere teams te bouwen, grenzen te verleggen en verandering te inspireren. Met onze Spyder Rent & Event bieden wij tijd en ruimte, even weg van de alledaagse plek, waar jouw team of familie zich kunnen ontspannen en bijzondere momenten gecreëerd worden. Onze tours stimuleren engagement en emotionele betrokkenheid, niet alleen door de prachtige omgeving, maar ook onder collega’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, wij zullen direct een passend voorstel doen. Of stuur ons een email op: info@spyderrent-event.nl

Vraag nu een offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan, wij zullen direct een passend voorstel doen.
Of stuur ons een email op: info@spyderrent-event.nl

  • :

ARE YOU READY TO RIDE WITH US?